Posts in Design Vestimentar
NO.1 Evelin Demeter

 

White Ghost

 

Nascuta la Targu Mures, stabilita momentan la Cluj, Evelin are 24 de ani si a terminat liceul de Arta, specializarea design vestimentar. "De mica stiam ca vreau sa fiu designer, dar s-a concretizat abia la facultate cand am inceput sa lucrez efectiv pe colectiile de licenta si masterat, astfel pot sa zic ca abia acum sunt la inceput de drum."

3 lucruri despre tine

  1. Sunt pasionata de ilustratia de moda
  2. Ador sa vizitez locuri noi
  3. Sunt perfectionista ( ..si destul de workaholic-a)

Cum ai descrie ultima colectie?

Fluiditate, rafinament si diferitele nuante ale albului.


"Hainele mele nu se adreseaza numai unui anumit grup de varsta, ci mai mult acelor femei care indraznesc sa poarte si piese vestimentare mai atipice, haine care au o poveste; pentru femei care aprecieaza detaliile minutios lucrate, dar in aceeasi timp pun accent si pe calitatea si finetea materialelor.

Pentru mare parte a colectiei am folosit materiale fine si transparente sau semitransparente cum ar fi voalul, matasea, organza. Dar pentru cateva piese am folosit si stofa.

Am pus accentul pe prelucrarea materialelor pentru a transmite mai bine ideea principala. Perforarile si aplicatiile de paiete si alte elemente sunt realizate manual.

Am studiat problematica albinismului, si am fost inspirata de imperfectiunile, care, în viziunea mea, devin trasaturi unice. Consider ca ele redefinesc ideea traditionala a frumusetii, iar eu asta am vrut sa esetializez in creatia mea."

O rochie cu aplicatii manuale, din colectia White Ghost


Contact

Evelin Demeter

Facebook

0749603646

 

 

 

Featured In