Posts in Personal
Brunch at Ladurée, Paris

Ce mi-am dorit neapărat să fac atunci când ajung la Paris, a fost să iau micul dejun la Laduree. Zis și făcut. Aproape, era deja prânz, dar asta chiar nu mai contează! Hai să vezi cum a fost experiența, ce gustări am ales, cum a început povestea de peste 150 de ani a cofetăriei și patiseriei care a dus gustul franțuzesc în toată lumea și ce este, de fapt, un macaron! Tot astăzi ți-am spus și care e aroma mea preferată, deși n-am să mă opresc din gustat.

Read More
Quicky: We're Featured!

Toute Blanche si un intro in lumea blogging-ului. Un feature pentru revista Luxury City. Cand am primit printr-ul, m-am dus cu revista la subtioara sa-l intalnesc pe Vlad la o cafea cu multa spuma de lapte. I-am pus-o pe masa si l-am felicitat. Talentul lui in ale fotografiei ne-a adus pe amandoi aici. Ne-am asezat mandri de reusitele noastre si am ciocnit cu cappucino. Eh, ce sa faci, era dimineata si trebuia sa marcam cumva momentul.

Read More
140 Date Ideas in a Jar

In sfarsit pot sa-ti arat ce i-am pregatit lui Andrei de Valentine's Day! SIIII, acum ca l-am surprins, pot sa ti dau si tie ideea mea! E vorba de un 'DATE JAR', adica un borcan cu biletele, pe care sunt insirate idei de activitati, iesiri sau pur si simplu teme de discutie, pe care sa le abordezi cu partenerul sau partenera ta. E genul de cadou pe care il faci, atunci cand intelegi ca nimic nu e mai valoros, decat amintirile impreuna. Si partea cea mai misto? Sunt multe, multe, multe!

Read More
The most amazing Vday Gift & the Giveaway Winner!

Astazi parca a eclipsat restul zilelor din calendar, desi nu am crezut nicidoata ca aceasta sarbatoare va ajunge sa ne placa atat de mult. Si cand totul nu parea sa mearga ma bine, am primti ceeeel mai dragut cadou! Hai sa-l vezi! Si nu numai eu am fost cadorisita astazi.. am aflat castigatoarea Giveaway-ului de Valentine's Day.

Read More
Doua inele, doua suflete si o poveste

Probabil ca e cel mai intim articol pe care l-am scris vreodata. E o fila din jurnalul meu, scris dupa miez de noapte, despre una dintre zilele pe care nu le voi uita niciodata. E presarata cu framantari, intrebari si replici adevarate, care ilustreaza exact ce s-a intamplat, intr-o noapte ploioasa de Septembrie, in mijlocul Venetiei. 

Read More