A special invitation

You, my darling, are invited to a Design & Fashion Fair

Share your passion for fashion


Buna dimineata!

Tocmai mi-am terminat cafeluta, mi-am asezat inca un strat de ruj pe buze si ma simt pregatita de weekendul prelungit care urmeaza. Ce bucurie! - Si cate se intampla in aceste cateva zile. Mergem la vot duminica, mergem la petreceri ( o avem pe Nora En Pure sambata la Midi! ), se deschide World Class-ul, Boema organizeaza inca un party tematic pentru anii 20' si eu am o GRAMADA de proiecte pe care abia astept sa le incep. Bat din picioare de nerabdare, la propriu! - Cred ca e de la prea multa cafea.

Dar printre altele, weekendul acesta va avea loc prima editie de TIDAFF.

-

Big deal, promit!

-

Fetele de la High Heels Events organizeaza un Targ de moda si design international la casinoul parcului central.

Hai la workshopuri, la cafea cu fetele sau doar sa vezi ce se mai peterece altfel la tine in oras. Ce zici?

Eu prin DYROGUE sustin evenimentul.

Click Click,

citeste mai jos pentru detalii.

Intre 15-16 noiembrie, toţi cei doritori să participe la workshop-uri creative, demonstraţii live de styling, să afle ultimele trenduri, să admire sau să achiziţioneze cele mai în vogă creaţii si să întâlnească cei mai populari designeri locali, naţionali şi internaţionali sunt invitati la prima editie de TIDAFF.

Evenimentul va avea dedicat un lounge, “TIDAFF social corner” unde toţi participanţii vor avea posibilitatea de a savura o cafea, o gustare bio sau un vin fiert, într-o atmosferă plină de creativitate la pop up standul Mint.

În timpul evenimentului vizitatorii vor putea participa la diferite workshop-uri sau activităţi  susţinute de expozanţi si parteneri:

Afla  mai multe

AICI.


Gifts

TIDAFF va premia vizitatorii cu surprize deosebite, oferite de partenerii oficiali: Casa de Vinuri Cotnari, Oriflame, Club Moving, Vestige, Estudio Espana, The Botox Shop, Be Jolly Center, Nail Boutique, urmata de premierea participanţilor şi a câştigătorului campaniei TIDAFF, în colaborare cu Iulius Mall şi Yellow Center- Exclusive Nikon.

*Urmăriţi “TIDAFF Photo Booth” din Iulius Mall, postaţi-vă o fotografie pe facebook cu #shareTIDAFF şi veţi fi selectat (prin random selection) pentru a câştiga premiul oferit deYellow Center- Exclusive Nikon : cumpărături în valoare de 300 lei în magazin sau shop online.

Toţi participantii care vor participa la această campanie vor primi câte un card Photopass cu 50 de puncte în valoare de 50 de lei, oferit tot de Yellow Store.