Te invit la The WOMAN

 
Credits:  Vlad Petrut

Credits: Vlad Petrut

 

 

Conferinta de leadership feminin

14 / 15 MARTIE 2017 - GRAND HOTEL ITALIA

 

Femeia nu e numai un reprezentant al " sexului frumos ",

ci e o fiinta cu o complexitate profunda. Sensibila fata de emotiile celorlalti, dar totusi atat de puternica, pentru ea insasi, cat si pentru cei din jurul ei. Femeile emana caldura, sunt atente si iubitoare. Ele rezista mai bine la durere, sunt polivalente in gandire si se transpun cu usurinta in pozitia celuilalt. Aceste calitati ii dau multe avantaje si pe plan profesional. Insa, din pacate, putine femei sunt constiente de faptul ca si ele pot aspira la o cariera glorioasa.

Chiar daca in societatea traditionala femeia are indatorirea sa se ocupe doar de buna crestere a copiilor si organizarea gospodariei, in ziua de astazi rolurile se schimba, se imbogatesc si se pliaza pe personalitatea fiecareia. Emanciparea femeii a inceput cu zeci de ani in urma si continua astazi printr-o varietate de feluri, iar despre una dintre ele vreau sa vorbesc astazi.

Un reper in domeniul de leadership feminin este evenimentul The Woman, care se afla acum la cea de a VI-a editie. As vrea sa te invit sa mergem impreuna, in numar cat mai mare, sa ne imputernicim reciproc, sa ne lasam inspirate de femeile extraordinare care vor veni sa ne impartaseasca experientele lor, sa ne alaturam work shop-urilor focusate pe antreprenoriat si management, sa ne stimulam mintea cu prezentarile, studiile de caz si dezbaterile de care vom avea parte si nu in ultimul rand, sa ne simtim al naibii de bine.

Sa povestim, sa ne cunoastem, sa cunoastem alte femei. Sa ne facem contacte importante, sa gustam prajiturici si sa ne gatim pentru Gala Premiilor The Woman, cu care se va sfarsi evenimentul extins pe cele doua zile.

Am fost si eu la randul meu invitata si sunt foarte incantata! Asta, fiindca valorile mele se suprapun intru totul cu valorile pretuite la conferinta.

Cred ca amandoua putem cadea de acord ca prezenta la un asemenea eveniment nu numai ca ne poate motiva sau inspira, dar ne poate da o idee mai larga despre ce inseamna luptele unei femei in societatea noastra. Vreau sa plecam acasa cu minim un as in maneca si minim o noua prietena!

Editia de anul acesta se va desfasura sub tematica „Educatia, puterea de a schimba lumea”, iar pe parcursul a doua zile va include sesiuni de workshopuri, prezentari, dezbateri, studii de caz, zona expozitionala.

 

Schimbarea incepe cu tine si continua cu cei pe care ii educi

 

Sloganul imi place atat de mult, pentru ca si eu vad lucrurile exact la fel. Inclusiv activitiatea mea pe blog urmareste sa arate vizitatoarelor o perspectiva noua asupra vietii, un sfat, o doza de bun gust si de eleganta in viata de zi cu zi. Aici, vreau sa impartasesc credinte, valori si tehnici reale de gandire, care pe mine ma ajuta sa fiu o femeie mai fericita, mai de succes.

Dar acum nu e vorba despre mine! E vorba despre comunitatea noastra, despre noi toate!

Ne alaturam si noi conferintei? Ce zici?

Ah, apropo, am primit un cod cu care iti pot oferi o reducere la taxa de intrare, foloseste-l cand te inscrii si spunele si prietenelor tale, sa aiba si ele reducere! Haide insotita. Make it your thing.

Fa asta pentru tine, ca un bine meritat deliciu mental, care-ti va nimici monotonia si te va aduce intr-o lume a posibilitatilor, a oportunitatilor si a succesului.

 

 

Ai 10% Reducere Cu codul

THEWOMAN10DY

 

 

Afla totul despre conferinta accesand butonul de mai sus.

Abia astept sa ne vedem si sa ciocnim un pahar impreuna, pentru noi, femeile!

Lasa-mi un commentariu daca ai mai participat vreodata la acest eveniment si spune-ne si noua cum a fost. Daca nu, sunt curioasa daca ti-ar place sa vii!

Te pup, ne vedem acolo!

xxx