Outfit: The Gold Factor

 
Credits: Vlad Petrut

Credits: Vlad Petrut

 

 

Golden days

În trei zile plecăm!"" i-am spus prieteni mele aseară, când venise până la mine pe la un 21:30.

Editam imaginile, îndreptam colțurile, ridicam contrastul, în timp ce povesteam despre America. De pozele pe care le vezi astăzi e vorba.

"Ai să postezi și de acolo?" mă întreabă, știind că-mi atinge un punct sensibil.

"Da, absolut." i-am spus fără să las vreo grijă să-mi încrunte fruntea. Absolut, mi-am repetat în gând.

 

 

 
13.jpg
 

 

 

Adevărul este că nu-mi va fi la fel de comod să produc content de după hotare, în schimb, chiar dacă nu mă voi axa la fel de mult pe partea de fashion, dat fiind că în mediul de acolo, între americanii din California ( și aici fac excepție cei din LA ), se îmbracă doar ca să nu le fie frig. Știi tu, dacă porți un colier te întreabă lumea la ce nuntă urmează să mergi, ce să mai vorbim de tocuri.

Dar știi ceva? Mi-ar plăcea să mă folosesc de această perioadă să întăresc relația dintre noi.

Să aflii ce e în capul meu dincolo de haine sau produse de make-up. Oh yeah, ce bine sună.

Deși și ele fac parte din stilul meu de viață și n-aș nega niciodată că îmi produc plăcere și mă ajută să mă afirm în felul în care îmi place..

Dar cred că adevărata valoare, adevărata esență a rolului meu în online va fi dincolo de asta.

Plănuiesc multe, dar ai să le descoperi la timpul potrivit.

Până atunci, dacă vrei și crezi că ai vrea să stai de povești cu mine, într-un mod ceva mai direct, mai intim și mai elaborat decât în aceste articole, aștept să-mi lași un comentariu cu câteva indicii.

Mi-ar plăcea să știu ce fel de subiecte te interesează. Ce nu ai niciodată ocazia să dezbați cu prietenii sau din contră, ce dezbateri ați avut în gașca voastră în ultimul timp și te-au răscolit până azi? Ce va ținut într-un șir de vorbe până s-a făcut mult prea târziu?

Asta mă interesează acum.

 

 

 

 

Dar până atunci, așa cum aceste imagini sugerează, am câteva new-entries în garderobă și cochetez cu un anume fel de a-mi picta buzele, de care poate ai vrea să afli.

Sunt produse și experimente pe care, dacă nu le-aș face și eu, nu ți le-aș recomanda. Dar, dacă stau bine să mă gândesc, nici nu știu dacă ți le recomand efectiv sau dacă, mai degrabă, aș vrea doar să ți-le aduc în atenție și să te las pe tine să decizi singură dacă se potrivesc cu cine ești tu, sau nu.

 

 

 

 

Nu de mult am filmat un Story pe Instagram în care urmăream cu camera îndeaproape cantul acestei poșete. A fost primită de la un designer român, mai exact o fată pe nume Claudia.

Ce face Claudia și nu fac ceilalți e foarte simplu și de efect.

Efectul a fost acesta: m-a impresionat atât de tare când am descoperit-o online, încât i-am scris un email în care o felicitam pentru produsele cu care a ridicat standardul în piața românească. Pe bune, chiar i-am scris. N-o cunosc și n-am cunoscut-o niciodată, dar dacă e ceva ce am învățat din Dyrogue Shop, asta a fost: calitatea se vede de la o poștă! DAR necesită muncă, dedicare, capital și încăpățânare. Genul de încăpățânare de care ai nevoie într-o lume superficială, în care internetul vinde și fără să depui acel extra 20% de efort, în a face întregul proces de cumpărare o adevărată experiență!

Deci ce a făcut Claudia? A construit o experiență în jurul produselor ei. Au o poveste, un schelet, un mood și mai mult decât atât, aceste valori sunt vizibile în tot ceea ce crează.

Nici nu mai pot să țin condica de câte ori am fost fericită cu o cumpărare online DOAR până mi-a ajuns produsul.

Apoi, ce să vezi? M-am obișnuit instant cu el și a ajuns să-mi adune praful undeva în dressing.

Genul acesta de consumatorism vreau să-l eradichez complet din viața mea. Vreau să mai țin și să mai aduc NUMAI obiecte în dressing, care simt cu adevărat că mă reprezintă și nu doar atât, dar care-mi aduc satisfacție pe termen lung!

Nu e atât de mult vorba de produsul în sine, pe cât e vorba de valoarea mentală pe care le-o asociezi, știu asta. Dacă te fac să te simți mai prețioasă, mai rebelă, mai aproape de idolul tău sau mai departe de tot ceea ce e mainstreem, ține de valorile tale.

Acesta ar fi un sfat din suflet:

Hotărăște acum cum vrei să fi percepută și care sunt lucrurile care caracterizează stilul tău vestimentar, iar când vei înțelege care e răspunsul acestor întrebări pe care ți le vei pune în gând, atunci vei înțelege de ce porți întotdeauna doar perechea aceea de jeansi, de ce unele lucruri abia ies de la spălat când le tragi din nou pe tine, iar altele abia de au văzut vreodată lumina.

Hainele vorbesc non stop.

Felul în care te îmbraci comunică ceva. Hainele vorbesc non stop. Au un limbaj a lor, așa cum și corpul are limbajul lui neîncetat. Orcine ai fi și orice ai face, cred că decizia trebiue luată, așa încât să o faci perfect asumat. Să știi ce comunici, ca să nu faci greșeala de a spune ceva, ce de fapt, nu vrei să spui!

Sunt multe considerente, știu, în special din punct de vedere financiar.

Și mie mi-ar plăcea să mă scald în Dior, dar nu am posibilitățile, cel puțin, nu încă. Iar poate că, dacă le-aș avea, le-aș investi în altceva.. DAR, doar pentru faptul că acum nu pot să am fix acel tip de haine sau acel obiect efectiv, nu înseamnă că nu-mi pot respecta imaginea exact în aceeași manieră cum aș face-o dacă mi-aș forma garderoba neconstrânsă de venit! Nu-i așa?

Nu poți să fii elegant și cu mai puțin? Nu poți să ai lucruri unice? Nu poți să inspiri feminitate? Nu poți să te respecți și să te prețuiești fără ele?

Sigur că poți.

Nu amâna asta. Ia decizii corecte pentru tine. Află ce e important pentru tine și investește într-o garderobă care să te inspire și să te facă să te simți unică de fiecare dată când ieși din casă.

 

 

 

My Outfit

Uite, spre exemplu, din ținuta mea, deși poșeta e de o calitate extraordinară și o piesă de designer, cu același preț poți achiziționa una în serie, din Mall. Decizia îți aparție. Pentru care ai opta dacă ai avea capitalul?

Eu cred că cea de la Maestoso ar câștiga, în opinia mea. În schimb, pantalonii sunt cumpărați din Zara, dar au un croi care mă avantajează pe mine, nu pe Kim Kardashian sau pe cine știe ce blogger.

Top-ul e gândit de mine și făcut în atelierul Dyrogue Shop. M-am îndrăgostit de material și fiind o mare iubitoare a auriului, n-am ezitat să-mi creez ceva mulat pe propiile forme.

Vezi unde bat?

Cu rujul am făcut un mix-&-match, care n-are cum, n-aare cuuum să nu capteze atenția.

 

The Golden factor

Cu tot riscul de a părea înfumurată, eu mă consider o persoană care merită atenție.

Știi de ce? Pentru că cred ( iartă-mi cacofonia ), că atunci când ai atenție, ai oportunitate.

Ai o clipă, scurtă, ce-i drept, dar în care poți schimba ceva. Poți crea ceva.

Chiar dacă o folosești doar ca să-ți creezi propia imagine în ochii celorlalți sau dacă prinzi momentul oportun să schimbi un standard, să salvezi o viață, să ceri o bursă, valoarea stă în faptul că TU ai fost cea care ai hotărât și cea care a avut posibilitatea să facă asta și a făcut-o!

Îmi place să-i spun the golden factor, obiectelor care au acest efect în lumea mea. Sunt cele care poartă valoare pentru mine și care, din această cauză, vor deveni foarte vizibile pentru cei din jur. Și nu, nu trebuie să fie de facto aurii, ci să fie lucruri de care tu să fii cu adevărat mândră și conectată. Prefer 1 bluză bună decât 50 de bluze care n-au caracter și nu spun nimic celor din jur despre mine, înafară de faptul că n-am un stil vestimentar conturat.

Într-o lume cu miliarde de oameni, toți unici, să ai curajul să iei atenție asupra ta și să le arăți oamenilor de ce merită să ți-o ofere, e mare lucru.

Iar acest mare lucru, mi-ar plăcea să-l pot obține din lucrurile cu care oricum mă confrunt zi de zi. De la relațile pe care le am, le hainele pe care le port, la locurile în care merg. Toate sunt deja parte din viața mea, nu zic bine?

Eh, mi-am propus să încep să curatoriez mare parte din toate acestea. Să le iau pe rând și să le analizez locul în viața mea:

.. oare chiar mă reprezintă?

Oare chiar mă simt bine în prezența acestui om?

Oare chiar îmi place culoarea asta?

Oare chiar cumpăr lucruri fiindcă-mi plac mie?

 

.. tu ce părere ai?

 

 

 

..

Povestim în comentarii?

Nu uita ce te-am întrebat la începutul articolului și te rog, te rog, ia atenția asupra ta ( dacă tot am vorbit despre asta ) și lasă-mi un comment dacă ai ceva de spus.

N-ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat, ai să vezi la urmă.

Te pup!

 

Outfit

Top - personal design

Zara Trousers

Maestoso Bag

Watch MVMT

Inglot Diamond Lip Tint + Sephora Lip Stain