Stop the buzz

my Chaos has a rhythm.

In haosul din mintea mea, acele cateva momente de ruptura le-am umplut cu propriul zumzet.

Imi caut acum linistea printre randuri, cu ochii tai asupra mea. E straniu cat de reconfortanta ti-e prezenta. Cat de cald ti-e glasul cand te aproprii.

Singuratatea pare acum, pentru mine, o bucata a trecutului.

Internetul isi face rolul, suntem toti aici, impreuna.

Si iti multumesc. Printre altele, vreau sa-ti ofer un outfit, chiar acum.

Stim amandoua ca nu sunt eu mare amatoare de look-posturi in adevaratul sens al cuvantului, prefer oricand sa-ti descriu cate o segventa din viata mea, care mi-a adus macar un gand mai bun sau mai diferit, dar azi toate gandurile mele se invart in cerc. Am treburi de facut. Si de facut cat de repede.

Dar ce am sa-ti arat e intocmai felul in care-mi dau eu un aer proaspat in zilele urmand nopti albe. Cand voi fi gata cu sesiuniea, la ambele masterate, voi fi toata aici, si vai, vai, cu cate am sa vin anul acesta.

Nu am indraznit pana acum sa visez atat de departe, dar ceva la 2017 imi sopteste ca va fi un an MARE. Unul mare pentru noi toti.

Acum despre outfit. Haine moi, largi si lejere. Culorile deschise ma inveselesc si distrag atentia trecatorilor de la fata palida si ochii miciti.

Port pana si muzica, care delimiteaza nebunia din gand, de nebunia de afara. Nu am nevoie de inca un zgomot de fundal in plus.

Nu acum!

x

 

 

 

Outfit:

Zara Coat & Pants ( on sale right now )

Stradivarius Basic Knit

Obag Mini Purse with faux white fur

Skinny Dip London Headphones

Adidas Tubular Runners