Puma's Effortless chic

 
Credits:  Vlad Petrut

Credits: Vlad Petrut

 

 

damn right.

De când cu Fenty x Rihanna, Puma s-a reinventat cu totul. Imaginea lor e acum mai fresh, mai îndrăzenață, mai tinerească și per total, mai comercială. Dar știi ceva? De data asta, faptul că e atât de mainstreem, chiar nu mă deranjează. 

Cert e că mie-mi place. Și-mi place mult.

Am mai scris un articol despre Athleisure, care este acum A THING nu numai printre vedete, ci o mișcare globală care întrunește sports wear-ul cu outfiturile de zi cu zi ale oamenilor de orice vârstă. 

De la confortul pe care un sweater lălâu ți-l oferă, la libertatea de mișcare a unor colanți atunci când mergi numai până la magazinul alimentar de la colțul străzii, la faptul că de multe ori n-ai chef sa fii foarte fancy, toate acestea s-au tradus pe șcena mondială a modei în noi colecții, mai lejere și mai jucăușe ca cele din ultimii ani.

 

 

 

 

Așa funcționează moda, de fapt.

Deși ai crede că direcțiile sunt dictate de casele de modă, mai corect ar fi spus că marile case de modă se inspiră din tot ce e în jur, de la evoluții tehnologice, la consumerismul exagerbat, la creșterea interesului pentru mediu sau a trendului care promovează reîntoarcerea la un stadiu mai primitiv al omului, mai aproape de natură.

Unul dintre aceste trenduri este cel legat de mișcare, de sport.

Look-ul pe care ți l-am propus azi e o combinație dintre piesele mele preferate de la Puma, cu un alt element care are același efortless-factor bine înrădăcinat, și anume O Bag -ul. Ulima mea achiziție e o geantă classică, în culoarea phard, cu care consider că m-am înarmat pentru vară.

Părul l-am strând dintr-o mișcare în vărful capului, fără să mă mai uit a 2-a oară în oglindă. Am compensat în schimb cu machiajul, dând lookului final puțină dramă cu niște buze sângerii. 

Tu ce zici, îți place outfitul? Care e sports brandul tău preferat? Adidas Originals, Nike.. Puma? 

Te pup!

x

 

 

 

Outfit

Puma Crop Top

Puma Skirt

Obag Classic Color Phard

Stilettos Steve Madden