The most amazing Vday Gift & the Giveaway Winner!

 

Oh, Valentine's Day

Dimineata am petrecut-o la Thai Therapy, unde programasem servicii pentru amandoi, eu si Andrei. Tin sa-ti spun ca masajul indelungat, a carui ulei avea o adiera usor citrica ne-a cucerit pe amandoi. Rabdarea maseuzei tailandeze, sauna, muzica si miresmele ne-au relaxat fiecare muschiulet din corp. Iar ziua a continuat in aceeasi maniera, aproape nedrept de satisfacatoare.

Astazi parca a eclipsat restul zilelor din calendar, desi nu am crezut nicidoata ca aceasta sarbatoare va ajunge sa ne placa atat de mult. Apoi, a urmat o surpriza la care chiar nu ma asteptam.

 

 

 

Stii deja ce pasiune am pentru O bag si ca incetul cu incetul, am ajuns sa-mi fac o adevarata colectie. Dar piesa de rezistenta abia acum mi-a ajuns in brate. Si nu oricum! Ci plina, plina cu trandafiri de-un roz atat de pal, atat de fin.

Pentru O City-ul din poze am sa le multumesc celor de la O bag Store Cluj! A caror echipa e la fel de creativa cum e si brandul insasi si le multumesc cu gura pana la urechi pentru acest cadou.

thank you O bag.

 

 

As vrea acum sa-ti spun cine a castigat concursul pe care l-am organizat impreuna cu acesti oameni frumosi.

Sper ca si castigatoarea sa se simta la fel de speciala, cum ma simt eu acum. De fapt, stii ce ? Sper ca toate care citit asta sa va simtit la fel!

Castigatoarea!

Acum cateva minute am introdus toata lista participantilor de pe Facebook (pagina mea personala, pagina Dyrogue si pagina O bag Store Cluj) intr-un program de selectie aleatorie online si am aflat, asa cum poti vedea si pe Insta Stoy-ul meu, ca o domnisoara din Constanta a castigat O Basket-ul, pe care vi l-am promis aici! Este vorba de..

 

Feraru Ionela

 

Ferlicitaaari!! Dar staai! De dragobete mai alegem o castigatoare! De data aceasta, pentru un O bag Mini!

Iti tin pumnii si iti doresc un Valentine's Day perfect alaturi de persoana cea mai draga tie.

Te pup!