Make 2017 yours! - My Free life planner

 

shhh.. the new year started Monday

Cu aproximativ 10 zile intarziere, dar cu la fel de mult entuziasm, va primesc cu un la multi ani la mine-n casuta virtuala!

Asa cum am promis, am revenit si anul acesta cu plannerul meu in format printabil.

Ma mandresc cu faptul ca incepe sa fie din ce in ce mai complex si spre fericirea mea, din ce in ce mai folositor. Daca nu stii despre ce e vorba, uite care e treaba. Eu mi-am creat un fel de a-mi organiza telurile, a-mi gandi pasii spre obtinerea lor si a-mi modela, pe cat imi sta in putere, viitorul.

Ceea ce gasesti astazi aici, este exact acelasi lucru pe care-l am si eu pe birou, gata printat si pregatit sa-l mazgalesc cu tot ce-mi face flacara interna sa arda in fiecare zi si fiecare noapte. 

Va fi o biblie personala. O voi respecta cu religiozitate. Va contine tot ce voi avea nevoie sa recitesc, candva pe la miezul anului sau spre sfarsit, cand viata accelereaza si vantul ma poarta in mai multe directii. Va fi acolo pentru zile grele, cand vreau sa-mi amintesc de entuziasmul de alta data si va fi acolo in zile insorite, cand voi bifa inca o reusita de pe planul meu.

Pentru mine chiar functioneaza. Te incurajez sa incerci sa-l completezi si tu.

Nu are nimic de-a face cu teoriile new age sau the secret sau alte filozofii de viata pe care poate nu le gusti, ci e o abordare cat se poate de onesta, pe care sa o ai tu fata de propria persoana si propriile astepari de la viata.

Ideea e sa devi constient de ceea ce cauti. As simple as that.

Apoi, sa te porti conform propriilor standarde.

 

Daca nu luam noi controlul asupra destinului nostru, o va lua altcineva,

 

..asa ca e timpul sa ne punem pe scris! Avem profetii de facut!

Si daca cumva te intrebi de ce e bine sa le scrii, am trei argumente.

1. Pentru ca procesul de a scrie ceea ce gandesti te obliga sa iti rezumi gandurile la cateva cuvinte cheie. Practic, te face sa iti clarifici anumite lucruri, pe care le vei memora mult mai usor in viitor.

2. Transmiti creierului mesaje subliminale pe care le va putea inregistra fara ca tu sa-ti dai seama. Asta iti va tine mintea atenta la oportunitatiile care s-ar putea sa se iveasca pe parcurs si iti va reaminti atunci cand te abati.

3. Ai satisfactia de a le bifa la sfarsitul anului!

 

 

 

A new chapter. A new Page.

Ti-am pus la dispozitie niste randuri goale, pe care ma astept sa le completezi in felul tau. E doar conturul, continutul trebuie sa fie umplut cu pasiune, entuziasm, optimism si nerabdare!

Cauta curiozitatea in tine. Creaza-ti un momentum! Restul va veni de la sine, dupa ce ai terminat de luat deciziile care-ti vor recontura viata.

Printre file am mai lasat si urme ale propiilor teluri. De exemplu, imi doresc sa pot ajunge intr-un loc nou in fiecare luna, indiferent daca e un continent, o tara sau o poienita in care nu am mai fost. Esenta ramane aceeasi, vreau sa descopar. Pasind, respirand si observand noi spatii care sa ma inconjoare si inspire.

In aceeasi ordine de idei, tot lunar, mi-am propus sa citesc minim o carte din care sa pot extrage un pasaj cheie. Desi iubesc sa citesc, stilul meu de viata ma face sa uit de bucuria lecturii. E straniu, stiu, dar nu am de gand sa las lucrurile sa ramana asa. Am de gand sa-mi refac stilul de viata, asa incat sa fac loc unei noi lecturi, sa-mi fac timp, pana imi intra in rutina zilei..

 

 

 

it's you who'll make this year unforgettable

Sunt o optimista, asa e, dar asta nu inseamna ca ma astept ca telurile mele sa se adevereasca de la sine. Stiu ca lucrurile bune nu vin usor. De cele mai multe ori e nevoie de munca, de rabdare si de daruire. Dar si ele pot fi desarte atunci cand nu suntem consecventi. Cand facem un pas inaninte, unul in stange si apoi inca unul inapoi.

Cred ca efortul canalizat concret intr-o directie, asa incat sa stiu exact ce e de facut, ma va salva de multe dorinte neimplinite. Timpul petrecut planuind e un timp bine investit. Nu crezi?

Okay! Daca tot povestim de valoarea timpului, nu am de gand sa-l mai rapesc pe al tau. Stiu ca ai acum decizii importante de luat si notat. Asa ca iti atasez mai jos plannerul.

 

Download:

 

Foloseste-l cum doresti. Printeaza-l pe hartie. Indosareaza-l. Pune cate-o fila pe perete. Ingroapa-l in gradina pana de revelion. Nu conteaza, ideea e sa treci prin procesul de a stabili TU ce vrei TU sa faci/fi de aici in colo.

 

What's inside?

  1. Values Hierarchy & Daily Codes of Conduct
  2. Goal Planner
  3. Goal Sheet (for motivation & strategy building)
  4. Spirituality
  5. Events & Travel planner
  6. Reading list
  7. Habit builder (30day challenge)
  8. Shopping / Wish list
  9. Blank notes

 

 

 

What are you fighting for?

Cand esti gata, fa-mi o placere si spune-mi cateva teluri pe care ti le-ai propus anul acesta.

Vreau sa te cunosc mai bine si sincera sa fiu, chiar sunt curioasa ce imi preocupa cititoarele, asa ca haaai lauda-te cu idealurile tale, spunele lumii! .. cat mai des, cat mai tare!

 

xx