Lunea imi fac planuri!

 

Henna

V-am promis poze cu "umbra" lasata de henna si aici sunt!

Ma simt cumva mai boema de cand am lasat-o pe Ana sa-mi picteze pielea, imi vine sa ma accesorizez mai puternic si sa-mi port mainile mai la vedere. Parca ma prezint altfel lumii, chiar nu ma asteptam sa aiba un efect atat de puternic fata de comportamentul meu.

Acum inteleg de ce spun multi ca prind incredere de la tatuaje, sincer, incepe totul sa faca sens.

 

 

 

Zilele acestea am fost foarte motivata, probabil datorita vremii care s-a redresat, dar mai probabil pentru ca in sfarsit mi-se pare ca o iau pe un drum bun in ceea ce priveste sanatatea mea corporala si mentala.

Am iesit la plimbari, am alergat afara, la soare, am fost azi dimineata la prima ora sa fac putina miscare si sunt determinata sa ma tin tare de un stil de viata mai sanatos. Planuiesc sa dedic o rubrica a acestui blog intocmai pentru aceasta parte a vietii pe care simt ca am neglijat-o pana acum.

Desi, na, hai sa nu exagerez, am avut multe tentative si am incercat sa ma autoeduc in a adopta o rutina mai fitness-friendly, dar fara o motivatie constanta nu e atat de usor, in special cand te solicita programul.

Vreau sa schimb asta.

Vreau sa o fac incepand de azi, doar e luni, cand altcandva?

Si vreau sa stiu ca nu sunt singura. Vreau sa va iau cu mine, ca pana la vara sa radiem.

Sa ne descotorosim de apa pe care o retinem prosteste ( mi-a spus nutritionista ca sunt "umflata" cu apa - e destul de grav. ) si sa incepem sa ne tonifiem. Sa mai reducem din kilograme, desi nu acesta e telul suprem.

Nu pe cantar se vad diferentele, ci pe haine si pe zambet.

Vreau echilibru, atat in nutritie, cat si in activitate fizica si odihna. Vreau sa-mi fac timp pentru mine, sa-mi aleg mai atenta alimente, sa caut produse care sa compenseze pentru lipsurile din dieta mea... si sa devin pe parcurs pasionata de ceea ce-mi va schimba viata.

Vreau sa ma trezesc cu ochii mari, nu sa trag de patura pana ma ingroapa si sa-mi pierd inca 2 ore pretioase din zi dormind. Eu am inceput sa resimt o oboseala cronica, iar diminetiile incep sa fie din ce in ce mai dificile. Stop. Gata cu asta.

Va las, vreau sa ma uit putin cum as putea crea o pagina numai pentru asta. Pana e gata hotaraste-te daca vrei sau nu sa te alaturi.

Am in plan sa fac niste research, sa caut retete, sa vin cu alternative, sa combat celulita, sa caut piese pe care sa alergam, you know, orice sa ne tina in priza. Pe mine sigur ma va ajuta, dar e decizia ta daca vrei sa te lasi si tu ajutata.

Te pup!