Quicky: We're Featured!

Credits:  Vlad Petrut

Credits: Vlad Petrut

 

.. in luxury city mag

Revista Luxury City isi propune sa adune la un loc, toate brandurile din varful piramidei orasului in care isi livreaza paginile. In Cluj, se regasesc cele mai apreciate cafenele, spa-uri sau alte institutii care ofera servicii. Tot printre file, se mai regasesc si articole, testimoniale sau produsele unor boutique-uri aflate in oraselul nostru. Revista se poate gasi la Polus, vis-a-vis de Carefour, la Iulius Mall, in zona centrală, la pub-uri, cafenele, bistro-uri, centre Spa, clinici private, etc.

Am fost flatata cand echipa m-a contactat sa le ofer un interviu, dar am fost si mai flatata cand au hotarat sa ma aseze pe coperta.

Cand am primit printr-ul, m-am dus cu revista la subtioara, sa-l intalnesc pe Vlad la o cafea cu multa spuma de lapte. I-am pus-o pe masa si l-am felicitat. Talentul lui in ale fotografiei ne-a adus pe amandoi aici. Ne-am asezat mandri de reusitele noastre si am ciocnit cu cappucino. Eh, ce sa faci, era dimineata si trebuia sa marcam cumva momentul.

Am stat mult sa cuget daca e sau nu potrivit sa iti spun asta aici, dar am ajuns la concluzia ca aceste mici victorii trebuie inregistrate undeva, iar daca nu pe blogul meu, atunci unde?

Cateodata nu-mi vine sa cred cat de departe am ajuns doar insistand ca pasiunea mea e mai arzatoaore decat orice observatie apriga mi s-ar fi facut pe parcurs. Sunt putini oameni care inteleg cu adevarat ceea ce incerc eu sa transmit. Sunt si mai putini oameni care stiu ceea ce fac eu cu adevarat, zi de zi.

Investesc mult timp, mult suflet, multe ganduri si multa munca, dar la finele zilei sau la finele lunii, imi amintesc pentru ce le fac pe toate.

Acest feature a fost o confirmare ca suntem pe drumul cel bun, dar mai mult decat atat, ma intereseaza ce parere ai tu, cititoarea acestor randuri, nu neaparat conducerea unor branduri sau redactorii unei reviste. Pentru asta am realizat saptamanile trecute un chestionar, unde iti ascultam parerea.

Au venit mai multe raspunsuri decat ma asteptam, motiv pentru care a si durat atat de mult pana sa le pot citi pe toate. Nu am vrut sa ratez nici macar un singur cuvintel din cele ajunse in inbox.

Dupa ce am vazut tot ce spune toata lumea, mi s-a umplut inima de drag fata de lumea care ma inconjoara. Nu neaparat fiindca toate raspunsurile ar fi pozitive, fiindca nu au fost, ci pentru ca simt ca m-au ajutat cu adevarat multe dintre ele, sa inteleg glasul comunitatii din jur. N-ai idee ce valoare are asta pentru mine.

De la cei critici am invatat, de la cei sustinatori m-am insufletit. Iar unora dintre ei, am sa le multumesc personal. Vreau sa trimit o capa Lavender din Dyrogue Shop persoanei care mi-a dat raspunsul cel mai bogat si cel mai de ajutor dintre toate. De data aceasta, am sa premiez meritele. Dar celor care au fost alaturi de mine inca de la inceput, vreau sa le dau in schimb ceea ce mi-au dat si ei mie: apreciere.