At Last! First Dyrogue Shop Sales!

 
Credits:  Vlad Petrut

Credits: Vlad Petrut

 

 

Toute blanche et un cadeau.

Primăvara înseamnă multe pentru mulți. Noi începuturi, noi forțe și noi vise încep să se asambleze. Dorul de zile însorite ni se astâmpără, pomii înfloriți își scutură petalele și miresmele ne urmăresc, chiar și prin oraș. E un aer cald și plăcut, care ne dă atâtea motive de bucurie. Cu toate acestea în suflet și cu Dday în gând ( aniversarea blogului, se știe ) am hotărât să îți fac un cadou!

Primele reduceri din Dyrogue Shop au intrat în vigoare. Uremează să închid shop-ul dupa perioada aceasta, probabil până la toamnă. Am o mulțime de proiecte și excursii în plan, iar colecțile limitate au ajuns să-și atingă limita. Yay!

30% Discount on

Toute Blanche Collection

 

Până atunci, toată colecția Toute Blanche este redusă cu 30%, iar colecția Feather Manifesto o găsești pe final, cu 25% reducere.

 

25% Discount on

Feather Manifesto collection

 

Deeeeci, dacă voiai ca iepurașul să-ți aducă o piesă haute couture, cred că acum ar fi momentul să-i șoptești.

Până la următorul articol te las cu încă două cadre din Paris. Le Jour, capa Toute Blanche, am purat-o de dimineață până seara, în adierea Senei. Ea este pe departe cea mai iubitia, dar si cea mai versatila din intreaga colecție. Cordonul se poate atașa la guler, lăsând capa să danseze în propria dinamică, ori purtat în brâu, în față, cum vezi în imagini, sau în spate, subțiind talia.

E preferata mea și sper să-ți placă și ție, la fel de mult cum le-a plăcut Parizienilor.

Te pup!

x