Dizzling Eggsters

Easter Eggs Gold & Glitter

 

Happy easter!

 

Ah.. atmosfera de pasti, plina de pufosenii, oua de ciocolata si rugaiunci. Nu suntem deloc religiosi, dar eu cu cel mai bun prieten al meu ( intamplator si iubit ) ne-am gospodarit. Am vrut sa depasim traditia oualor rosii si sa facem ceva mai special. Iar pentru ca decoram ouale impreuna, trebuia sa-mi stapanesc gusturile mult prea feminine - dificil - si sa aleg un stil cat se poate de.. unisex.

Din cauza Pinterestului am devenit obsedata de sclipici - motiv pentru care primul lucru de care avea nevoie era un tub de praf stralucitor. Mi-a stat inima in loc cand am vazut chocolatiul acesta inchis. Doamne, cat de frumos putea sa arate!

 
Maroon Glitter Easter Egg DIY decoration
String Gold Easter Edd Ideeea DIY
Maroon Glitter Easter Egg Ideea DIY
Maroon Glitter Easter Egg DIY Ideea
 

Era deja seara, prietenii ne asteptau in oras si noi eram din cap pana-n picioare auriti si stralucitori. ( Nu pot sa spun ca nu-mi placea, hihi ) Va puteti imagina ca nu mai exista un loc in toata camera noastra unde sa nu fi ajuns sclipiciul, nu?

Chiar ne-a prins alura sarbatorii, vopsind afara ouale aurii, auzeam un glas de femeie cantand. Nu am ochit biserica de unde venea, dar am stat in tacere sa ascultam. Era ceva deosebit in aer, asa de racoare.. ne aducea mai aprope.

 
Easter Eggs DIY Ideea Bow White Gold Maroon Glitter
Easter Eggs Maroon Glitter String Gold