Faux Freckles for a Day

Unul dintre trendurile din online sunt pistruii desenați, așa cum îi vedeți în imaginile de astăzi. Am fost curioasă cum m-ar schimba, așa că nu am stat mult pe gânduri până să fac o primă încercare. Acum vreau să-ți arăt efectul final, câteva gânduri legate de normele frumuseții și, dacă vrei să încerci și tu, ți-am explicat ce am folosit pentru machierea lor. x

Diana RogoComment
#AmZisDelicios, da?

Hrana e vitală, dar face parte și din plăcerile vieții.. Asta, dacă știi să o alegi!

Am făcut parte dintr-o campanie pentru Mega Image, pentru că sunt ispitită de delicii, dar totodată preocupată de propria sănătate.

Uite, știi că sunt o mâncăcioasă, dar nu știu dacă știi cât de mult îmi place să gătesc și să îmi aleg fiecare aliment în parte.

Brunch at Ladurée, Paris

Ce mi-am dorit neapărat să fac atunci când ajung la Paris, a fost să iau micul dejun la Laduree. Zis și făcut. Aproape, era deja prânz, dar asta chiar nu mai contează! Hai să vezi cum a fost experiența, ce gustări am ales, cum a început povestea de peste 150 de ani a cofetăriei și patiseriei care a dus gustul franțuzesc în toată lumea și ce este, de fapt, un macaron! Tot astăzi ți-am spus și care e aroma mea preferată, deși n-am să mă opresc din gustat.

Impresii de la the Woman

Cum a fost la the Woman, te intrebai? Hai sa vezi. Aceasta conferinta a fost dedicata femeilor si intruneste sutele de doamne si domnisoare cu talent, cu putere si cu caracter, intr-un cadru bine organizat, in care feminismul poate fi sustinut prin educatie, prin solidaritate si printr-o miscare activa spre promovarea unor valori, care sa ofere femeilor sansa sa isi atinga propriul potential..